måndag 19 mars 2018

Fösta dagen i skolan

Igår var vi ju iväg på en pub här i Ossett så det blev en ganska sen kväll, så inatt blev det inte speciellt mycket sömn eftersom att vi skulle gå upp hyfsat tidigt då vi skulle iväg till skolan. Sen har vi även sovit väldigt dåligt pga att det är så fruktansvärt kallt i husen här. 
Iallafall väl i skolan så mötes vi upp i receptionen och fick "checka in" och så fick vi våra scheman för denna vecka. Efter det så kom det två elever som går på skolan dit för att ta med oss på en rundtur i skolan. Skolan va så himla stor med en massa olikabyggnader så efter rundturen så hade vi fortfarande typ ingen aning om vart vi skulle, haha. 
Vi fick för det mesta bara sitta med på lektionerna och se lite vad de höll på med där. 
Efter skolan så åkte vi med en värdfamilj till Lidl för att handla lite vatten pga vattnet här i kranarna smakar väldigt mycket klor, sedan åkte vi hem och fixade varmsaft att dricka för att försöka bli lite varma. Jag (Hanna) och Edith la oss i sängen direkt efter det för vi var så himla trötta. Vi sov i ca 1h sen kom våranvärd Julie hem från jobbet så då blev det middag vilket bestod av chili con carne. 
Efter maten så har vi bara legat i sängen och vilat,alltså en väldigt skön kväll. Nu ska vi nog snart sova igen så att vi är lite piggare imorgon. 
/Hanna Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lördag

Denna dag har spenderats i York. God mat, vikingamuseum och lite shopping i roliga butiker. Och självklart en massa foton då York är en helt...